جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

افزایش ساعات کار میادین و بازارهای میوه و تره بار به مناسبت یلدا

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از افزایش ساعات کار میادین و بازارهای میوه و تره بار به مناسبت جشن یلدا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید سعید راد با تاکید بر اینکه شهروندان در ایام نزدیک به جشن یلدا برای فراهم کردن مایحتاج خود نگران نباشند، اظهار کرد: برای سهولت بیشتر، تعطیلی وسط روز این ایام نیز لغو شده و میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران، در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 28 و 29 آذر بدون وقفه از 8 صبح تا 7 عصر و در روز شنبه 30 آذر تا 8 شب مشغول به فعالیت و عرضه انواع محصولات به ویژه محصولات مربوط به شب چله به مراجعه‌کنندگان هستند.

 

راد با اشاره به برگزاری جشنواره یلدا، گفت: تلاش کرده‌ایم تا با ایجاد محیطی شاد و مفرح در میادین میوه و تره بار با مردم در جشن یلدا مشارکت کنیم، محصولات مورد نیاز شهروندان برای برپایی مراسم شب یلدا و برخی محصولات پر مصرف دیگر به مناسبت این شب، 40 درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت‌های سطح شهر در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه علاوه بر انواع میوه و محصولات فرنگی، 4 محصول انار، هندوانه، ازگیل و خرمالو که به عنوان میوه‌های خاص شب چله شناخته می‌شوند نیز به صورت ویژه در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شوند، اظهار کرد: همچنین عرضه انواع آجیل و تنقلات در کنار محصولات پروتئینی از جمله ماهی در این ایام با قیمت‌های به نسبت پایین‌تر از میانگین قیمت‌های سطح شهر در میادین میوه و تره بار پیش بینی شده است.

 

راد با بیان اینکه برای کنترل هر چه بهتر و بیشتر کیفیت و قیمت محصولات عرضه شده در میادین میوه و تره بار و افزایش رضایتمندی شهروندان در این ایام، ناظران کیفی و بازرسان سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران بر فعالیت این مراکز نظارت دقیق‌تر خواهند داشت، تصریح کرد: توجه به امنیت غذایی شهروندان، اصل مهمی است که در سر لوحه فعالیت‌های این سازمان قرار دارد و این نظارت در مناسبت‌هایی مانند شب چله، مضاعف می‌شود.

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان از برگزاری پویش مردمی #یلدا – در - میادین در سطح 22 میدان میوه و تره بار تهران خبر داد و خاطرنشان کرد: شهروندان با انتشار عکس‌هایی که از خود و فرزندانشان در میادین و بازارهای میوه و تره بار به یادگار می‌گیرند در فضای مجازی، جشن یلدا را به عنوان یک خاطره به یاد ماندنی و یک رویداد فراموش نشدنی، ثبت و ضبط می‌کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار